fbpx
Close menu
do
01
jan
-
Buy tickets
Laden Evenementen

12jan2018

White Boy Wasted + Dutch Balls

Buy tickets

Start 21:00 uur • Door: 7,50 • Presale: 6,75 (incl) Buy tickets

albumpresentatie 'The Dirty South Special'

Niemand minder dan Peter van Elderen (Peter Pan Speedrock) produceerde het debuutalbum ‘The Dirty South Special’. Hierop laten de Eindhovenaren van White Boy Wasted horen dat Eindhoven Rockcity nog steeds keihard meetelt. Vies, gemeen, snel, hard, luid, lelijk, energiek en vooral uniek, dat is het geluid van dit speedrock trio. Met een show als een alles vernietigende tornado kun je wel stellen dat dit een van de meest veelbelovende bands is van het moment!

In het voorprogramma zie je Dutch Balls. En om het balletje echt rond te maken knalt O.D. Kids een ware aftershow jouw krop in.

White Boy Wasted

White Boy Wasted bestaat pas één jaar maar heeft het podium al gedeeld met bands als Nashville Pussy, Suicidal Angels, Wednesday 13 en Raven. Dynamo Metalfest 2017 werd door de heren eigenhandig geopend waarna de ene na de andere lovende recensie binnenkwam. Met een platendeal op zak van Lighttown Fidelity, en nu dus het debuutalbum, gaat de wereld veroverd worden.

Dutch Balls

Dutch Balls is een denderende hardrock band uit Eindhoven. Volgens 3voor12/eindhoven bewijst de band een serieuze kandidaat te zijn om de troon van Peter Pan Speedrock over te nemen. Het gaat Dutch Balls dan ook allemaal maar om één ding, en dat is keihard losgaan. Daarnaast ontbreekt het de band ook niet aan de nodige catchy melodieën.

O.D. Kids

Geboren in de diepe afgrond die de bandleden liefkozend hun thuis noemen; de enige punkrockbar in Amsterdam, café The Minds. Deze gasten spelen punk, hardcore punk of hoe je het ook wilt noemen. Vast staat dat daar een vleugje stoner, metal, glam en speedrock overheen wordt gelegd, met als resultaat een solide muur van geluid.