fbpx
Close menu
do
01
jan
-
Laden Evenementen

13jan2018

Statesmen + Art Felixx

Nieuwe Namen

Start 21:00 uur • Free entrance

pak je kans nu het nog kan, deze wordt groot!

Statesman is er eentje waar je veel meer van gaat horen! Niet voor niets speelden ze eind 2016 de aftershow van Kensington in de Ziggo Dome. Nog voordat Statesman ook maar één song had uitgebracht had de band zich begin 2016 al verzekerd van een platencontract én boekingsdeal! Dit vertrouwen betaalde de band echter meteen terug door in mei van hetzelfde jaar debuut single ‘Physical’ uit te brengen.

Statesmen

De ijzersterke songs in combinatie met de productie en mix van Robin van Loenen (Destine) zorgde ervoor dat de jongens zichzelf direct op de kaart zetten. De enige echte Jan Smeets (Pinkpop vader) geloofde dermate in de band dat hij aanbood om hen voor de gehele Popronde van een serieuse tourbus te voorzien. Begin 2017 kwam de tweede officiële single ‘Walking On Air’ uit en nu wordt de hele wereld veroverd. Deze show wil je niet missen, want deze jongens worden groot!

Art Felixx

Art Felixx is een nieuw opkomende Nederlandse popartiest. Na een aantal jaren als frontman bij o.a. Monks Avenue (ex 3FM Serious Talent) was het voor Arthur Wils tijd om zijn eigen weg in te slaan en begint hij, geïnspireerd door hedendaagse popartiesten zoals Maroon5, Onerepublic en Gavin DeGraw met het schrijven van songs onder de naam Art Felixx. Begin dit jaar kwam een nieuwe EP ‘Echoes’ uit met daarop de singles ‘High On Love’ en ‘Grey To Gold’. Met meer dan 100.000 streams gemiddels op Spotify gaan we nog veel horen van deze artiest.