fbpx
Close menu
do
01
jan
-
Buy tickets
Laden Evenementen

19jan2018

Extremities + Hillsphere

Buy tickets

Start 21:00 uur • Door: 7,50 • Presale: 6,75 (incl) Buy tickets

voor liefhebbers van Textures, Goijra en Monuments

Liefhebbers van Textures, Goijra en Monuments opgelet! Extremities presenteert vanavond ‘GAIA’. Dit is de eerste full-lenght CD van de progressieve metal band uit Eindhoven. De band speelt dynamische nummers vol zware riffs en melodieus gitaarspel, soms catchy dan weer puntig. Zanger Thimo wisselt geniaal tussen snel, donker, harmonisch of hoog… en alles wat daar tussen zit. Vet!

OPGELET! Leerlingen van Rock City Institute en Metal Factory komen voor maar €2,50 binnen. Het enige dat je hoeft te doen is aan de deur een toegangskaartje aan te schaffen op vertoon van je schoolpas of ander bewijs. Is dat niet mooi?!
(helaas kunnen we geen korting geven op reeds gekochte tickets)

Extremities

Extremities toerde afgelopen november nog door heel Europa als support van Textures en Exivious. ‘GAIA’ is het gevolg van ruim twee jaar hard werken. Leden van o.a. Within Temptation, Epica en Textures coachte de band en Extremities won niet voor niets de Metal Battle en ietsje later de DMF Band Battle.

Hillsphere

Muzikaal gezien benadert Hillsphere een breed spectrum wat veelal erkend wordt als een combinatie van progressieve rock en metal met veel ruimte voor het emotionele en vooral atmosferische aspect. Met de release van hun single ‘Clairvoyance’ in 2015 ontving Hillsphere lovende kritiek en wist de formatie het podium te delen met o.a. artiesten als Pain of Salvation, Soul Secret en Vanden Plas. De band is op het moment bezig met de release van hun debuutalbum ‘Florescence’ voor te bereiden.