fbpx
Close menu

Tickets


CORONA & TICKETS
Wanneer een concert vanwege corona (-regelgeving) wordt verplaatst of geannuleerd krijg je altijd de optie je geld terug te vragen, te doneren of voor een voucher te opteren. Bij een verplaatsing raden we je natuurlijk aan je ticket te behouden. Want alleen dan hoef je het feest niet missen!

Voor onze betaalde shows kun je online tickets in de voorverkoop bemachtigen, 24/7. Dit is bijna altijd goedkoper dan de aanschaf op de avond zelf.
Op onze website tonen wij, bij ieder betaald concert van ons, de prijs inclusief de servicekosten t.b.v. de online diensten van de ticketer. Zodra de voorverkoop start vind je een button ‘koop tickets’. Als je daar op klikt wordt je doorverwezen naar Ticketmaster waar je jouw gewilde kaartje(-s) afrekent. Wanneer je niet kiest voor een E-ticket kan het voorkomen dat Ticketmaster minimale transactiekosten in rekening brengt. De exacte hoogte, waar wij overigens niet verantwoordelijk voor zijn, is afhankelijk van de door jou gekozen betaal- en/of verzendmethode.

Heb je vragen over de (online) service van Ticketmaster of jouw entreebewijs? Check dan altijd eerst of je hier snel antwoord vindt. Of surf naar de website van Ticketmaster.

 

Geen tickets online kopen?

Wanneer je geen account wilt aanmaken om online tickets te kopen, of omdat je niet op het web wilt of kunt, is het mogelijk om op verschillende manieren alsnog jouw gewenste kaartje(s) aan te schaffen:
Aan de bar: Je kunt aan de bar een ticket in de voorverkoop aanschaffen voor een betaald concert van ons. Ook deze is bijna altijd goedkoper dan de aanschaf op de avond zelf. Klik hier voor de openingstijden van de bar.
Aan de deur: Tenzij uitverkocht koop je vanaf een uur voor aanvang van het concert, én tijdens de show, kaarten bij ons aan de deur. Deze tickets kunnen ietsje duurder zijn dan die in de voorverkoop.

 

 

Corona en jouw kaartjes

Heb je kaarten voor een concert dat vanwege de regelgeving rond het coronavirus is verzet of geannuleerd?
Dan krijg je vanzelf bericht van ons of van Ticketmaster met alle info. We houden de richtlijnen aan die in samenspraak met de brancheverenigingen en de Rijskoverheid zijn vastgelegd in ‘Bewaar Je Ticket’.
Klik voor meer daarover.