fbpx
Close menu

Tickets

Onze events
Voor betaalde evenementen die wij zelf programmeren kun je online tickets in de voorverkoop bemachtigen, 24/7. Dit is bijna altijd goedkoper dan de aanschaf op de avond zelf aan de deur. Op onze website tonen wij de prijs inclusief de servicekosten t.b.v. de online diensten van onze ticketpartner Eventix. Alleen wanneer je niet via Ideal betaalt, zal Eventix extra boekingskosten in rekening brengen. Dit zijn minimale transactiekosten waar wij helaas geen invloed op hebben.


Restitutie / annuleren

Het is in principe niet mogelijk om gekochte tickets te annuleren. Maar er zijn uitzonderingen, te weten:
– Een afgelast of verschoven evenement (waarvan het ticket is gekocht voordat het event verschoven werd). Wij mailen je in dat geval over het hoe en wat.
– Tickets die inclusief een Upgraded Refunded Terms zijn gekocht (en er een geldige reden om van de betreffende verzekering gebruik te maken)
Wil je jouw ticket(s) doorverkopen, dan raden we je aan dat via het veilige Ticketswap te doen.


Events door partners

Voor betaalde evenementen bij ons die een van onze partners, bijvoorbeeld Effenaar, programmeert kun je (online) tickets bemachtigen via hun website. Heb je daar vragen over? Dan verzoeken we je met de betreffende partner contact op te nemen.


Tickets van andere aanbieders

Probeer altijd je tickets via onze website of die van een van onze partners (bijvoorbeeld Effenaar) te kopen! Wees extra alert wanneer je op andere platforms / websites tickets tegenkomt voor een evenement bij ons. Hier zijn wij of onze partners niet aansprakelijk voor.
Lees meer over veilig tickets (ver-)kopen op waatwaarjekoopt.nl

 


CORONA & TICKETS
Wanneer een concert vanwege corona (-regelgeving) wordt verplaatst of geannuleerd krijg je altijd de optie je geld terug te vragen, te doneren of voor een voucher te opteren. Bij een verplaatsing raden we je natuurlijk aan je ticket te behouden. Want alleen dan hoef je het feest niet missen!