Close menu

Tickets

Tickets

Voor onze betaalde shows kun je online tickets in de voorverkoop bemachtigen, 24/7. Dit is bijna altijd goedkoper dan de aanschaf op de avond zelf.
Op onze website tonen wij, bij ieder betaald concert van ons, de prijs inclusief de servicekosten t.b.v. de online diensten van de ticketer. Zodra de voorverkoop start vind je een button ‘koop tickets’. Als je daar op klikt wordt je doorverwezen naar Ticketmaster waar je jouw gewilde kaartje(-s) afrekent. Het kan voorkomen dat Ticketmaster (minimale) transactiekosten in rekening brengt. De exacte hoogte, waar wij overigens niet verantwoordelijk voor zijn, is afhankelijk van de door jou gekozen betaalmethode.

Heb je vragen over de (online) service van Ticketmaster of jouw entreebewijs? Check dan altijd eerst of je hier snel antwoord vindt. Of surf naar de website van Ticketmaster.

 

Geen tickets online kopen?

Wanneer je geen account wilt aanmaken om online tickets te kopen, of omdat je niet op het web wilt of kunt, is het mogelijk om op verschillende manieren alsnog jouw gewenste kaartje(s) aan te schaffen.
Je kunt ook aan de bar een ticket in de voorverkoop aanschaffen voor een betaald concert van ons.
Ook deze is bijna altijd goedkoper dan de aanschaf op de avond zelf. Je krijgt een ‘fysiek’ ticket in de vorm van een bonnetje waarop een unieke code staat die wordt gescand op de avond van het betreffende concert. Klik hier voor de openingstijden van de bar.

Tenzij uitverkocht koop je vanaf een uur voor aanvang van het concert, én tijdens de show, kaarten bij ons aan de deur. Deze tickets kunnen ietsje duurder zijn dan die in de voorverkoop.

Bij een van de vele vestigingen van Primera die ons land rijk is kun je ook ‘fysieke’ tickets krijgen. Daar zitten wel extra kosten aan verbonden waar wij niet verantwoordelijk voor zijn!