fbpx
Close menu
do
01
jan
-
Buy tickets
Laden Evenementen

07jan2018

Karma To Burn + Grenadeers

Buy tickets

Start 20:00 uur • Door: 17,50 • Presale: 15,- (incl) • UITVERKOCHT :(

extra NL-show ingelast van stoner rock legende

Stoner rock recht uit de woestijn, zo wordt de muziek van Karma To Burn het meest omschreven. Denk daar een groovende mix van psychedelica, heavy metal en blues bij en realiseer je dat deze heren dat zo sterk weten te brengen dat ze gewoon geen zang nodig hebben!

Will Mecum is de absolute spil van het instrumentale trio Karma To Burn dat zich halverwege de jaren ’90 met het gelijknamige debuutalbum voor eens en voor altijd in de kijker wist te lopen.  Het gezaghebbende magazine KERRANG zet de formatie zelfs in ‘The top 25 most influential hard rock acts of all time’.

Karma To Burn

In 2016 bracht de formatie het zevende album uit, Mountain Czar.  Die titel is een directe verwijzing naar de  afkomst van de bandleden; niet uit de woestijn, maar uit West Virginia… ook wel The Mountain State genoemd.

Grenadeers

De zes heren van support act Grenadeers strooien met hoekige riffs die in fel contrast staan met de slepende vocalen. Niemand minder dan Alain Johannes (Queens Of The Stone Age, Them Crooked Vultures) mixte hun debuut EP. Er ligt nieuwe muziek op de planken en de debuutplaat zal in de loop van 2018 uitgebracht worden. Wees dus getuige van een primeur!