fbpx
Close menu
do
01
jan
-
Buy tickets
Laden Evenementen

09dec2016

The Sore Losers + Orange Maplewood

Buy tickets

Start 21:00 uur • Door: 10,- • Presale: 8,- (incl) • UITVERKOCHT :(

rauwe, ranzige en spannende muziek uit België

Als je van rauwe, ranzige en spannende muziek houdt, is dit misschien wel je nieuwe favoriete band. Als het dat al niet was!
The Sore Losers bestaat uit vier toffe Belgen. Met hun zelf geschreven energieke nummers tonen ze ballen zoals The Ramones, overstijgen ze Zeppelin en nemen op Blitzkrieg-achtige wijze de wereld in een vriendschappelijke greep. Vergelijkingen met The Raconteurs, The Black Keys, The Stooges en The Rolling Stones zijn zo gemaakt. Zeker wanneer je volledig uit je plaat gaat.

The Sore Losers

Bewapend met hun derde album Skydogs, geproduceerd door Dave Cobb, komen ze onze kant op om jou en je vrienden te overdonderen met hun korte, niet te missen songs.
Hou je vast voor deze ultra-electric fuzzy gitaren, pak je leren jack en beweeg je richting podium om te dansen op het ritme van de levende doden.

Orange Maplewood

‘Sorry (I Never Believed In a Rock ’n Roll Star)’ is het vervolg op Orange Maplewood’s debuut album ‘Just Another Fairytale’ uit 2014. Het Amsterdamse rockkwartet, met roots in de Achterhoek, liet zich in het verleden vooral inspireren door grunge, maar is nu een andere weg ingeslagen. ‘Sorry’ bevat drie meeslepende, alternatieve rocktracks met donkere melodieën die blijven hangen.  Orange Maplewood is lekker eigenwijs. De vier jonge honden brachten hun nieuwste EP ‘Sorry (I Never Believed In a Rock ’n Roll Star)’ uit op cassette.

In samenwerking met mediapartner Pinguin Radio.