fbpx
Close menu
do
01
jan
-
Laden Evenementen

10dec2016

IT IT ANITA + Mexican Surf

Nieuwe Namen

Start 21:00 uur • Free entrance

oerkreten, subtiele nuances en intrigerende onderlagen

Nieuwe Namen is dé programmalijn die je gratis laat genieten van jonge talentvolle bands. Acts waar je ongetwijfeld meer van gaat horen! Van rock tot electro, van pop tot songwriter.

IT IT ANITA is echt zo’n band waaraan je meteen verknocht bent als je die live ziet. Met ’90s noise rockriffs en oerkreten vanuit de tenen lijkt IT IT ANITA wellicht ongecompliceerd. Maar, wie goed luistert hoort subtiele nuances en intrigerende onderlagen. Behalve een ziedend vuur is er ook intens verlangen, verlammende angst, woede en rusteloosheid. Dat de band aan een mooi verhaal bezig is, blijkt ook uit de talrijke positieve reacties op hun energieke live concerten in binnen-en buitenland.

IT IT ANITA

Hard werken kunnen deze Vlamingen! Zo speelden ze al op diverse showcase festivals als Eurosonic, The Great Escape en Le Printemps. Tevens speelde ze al op Pukkelpop, Dour en Le Guess Who? De nieuwe plaat  ‘Agaaiin’ verschijnt op 4 november 2016.

Mexican Surf

Mexican Surf bestaat uit 5 Brabantse knapen, met een lichte obsessie voor nacho’s en tequila. Naast het serveren van Piñata’s weten ze het publiek ook te laten kruipen van plezier.
Gelikte surflijnen met een dosis fuzz en melodramatische teksten over gefaalde liefde’s en je onzekere toekomstbeeld… daar kunnen velen zich vast in vinden. Genoeg reden voor participatie. Mexican Surf breekt de tent graag met je af.