fbpx
Close menu
do
01
jan
-
Buy tickets
Laden Evenementen

11dec2016

Matchbox

Buy tickets

Start 17:00 uur • Door: 17,50 • Presale: 16,25 (incl) Buy tickets

originele 'hit line-up' uit de 70’s en 80’s

‘Rockabilly Rebel’, ‘Midnite Dynamos’ en ‘Buzz Buzz A Diddle It’, Matchbox maakte er in de 70’s en 80’s furore mee. Als geen ander wist de band rock ‘n roll en rockabilly naar het grote publiek te brengen en scoorde daarmee hoog in de hitlijsten. Maar liefst 5 miljoen platen verkochten de heren uit Middlesex, Engeland. Eind jaren ’80 viel de band uiteen. Vandaag is de dag dat je die bezetting weer bij elkaar ziet. En al die lekkere hits? Die komen natuurlijk ook aan bod!

Matchbox

De grote doorbraak van Matchbox kwam na een uitverkochte Europese tour met Bo Diddley en Carl Perkins. Door de vele positieve en enthousiaste reacties die volgden, werden zij benaderd door Magnet Records die hun een platencontract aanbood. De rest is geschiedenis.

Bezetting: Graham Fenton (Lead vocals), Steve Bloomfield (Lead guitar/mandolin/vocals), Gordon Scott (Rhythm guitar/vocals), Jimmy Redhead (Drums/vocals), Fred Poke (Bass/vocals)

The Atomic 4

The Atomic 4 draait al vele jaren in het circuit mee. Deze support act speelt vette 50’s rockabilly. De band is beïnvloed door o.a. Johnny Burnette, Carl Perkins en Buddy Holly. Maar ook de huidige scene komt aan bod zoals Space Cadets, Stray Cats en Big Sandy.