fbpx
Close menu
do
01
jan
-
Laden Evenementen

16dec2016

Censi Rock + UnitedSounds & more

Irie Dreadness

Start 21:00 uur • Door: 7,50

sweet, high quality, birthday bash

Censi Rock brengt absoluut een positieve vibe. De muziek is lekker up-tempo en de catchy baslijntjes en drums laten je voetjes zeker van de vloer komen.
De muziek, met teksten die er echt toe doen, wordt vol overgave gebracht. Dit is roots reggae van hoge kwaliteit. En, van Nederlandse bodem!
De support act en de twee soundsystems deze avond snappen precies wat je nodig hebt om een ‘uplifting sweet party’ te beleven.

Censi Rock

Censi Rock, als kind lid van een kerkkoor, zat op de Amsterdamse kunstacademie toen hij in contact kwam met Kalico Productions en Caspa Productions, beide uit Jamiaca. Al snel volgde de single ‘Love Love’ en zijn eerste videoclip ‘No War’. Samen met het Nederlandse Area 026 werd het album ‘First Delivery’ uitgebracht. In 2017 komt het 2de album uit. Tijdens deze eidtie van Irie Dreadness zullen we daar dus wel wat van meepikken!

UnitedSounds

Soundsystem UnitedSounds is een foundation dat wordt gevormd door RasDré en Taki. Een scherpe reggae selectie wordt afgewisseld met opzwepende dancehall & dubplates.
UnitedSounds is o.a bekend van hun shows samen met Kenny B. en optredens op grote festivals als Reggae Sundance, Reggae Geel, Zwarte Cross, Festival Mundial en Lowlands.

Lion Of Zion Gates ft. Ros Jahfari

Ros Jahfari is multicultireel door ras en huidskleur maar absoluut ‘One Family’! Dat voel je, dat hoor je. Het is genieten van de reggae vibes die de formatie speelt. De krachtige gitaarsolo’s, de swingende melodieën, de sterke teksten…  Alles klopt aan de roots reggae die de band speelt. Vanavond wordt Ros Jahfari aangevoerd door de zang van Lion Of Zion Gates.

Crucial Sounds

Soundsystem Crucial Sounds brengt een opzwepende mix van roots reggae en hedendaagse dancehall. Het creëren van vibes is hun belangrijkste doel. En dat zal je weten ook!

Birthday Bash

Vandaag vieren we de verjaardag van Danny Dread, die deze avond mede mogelijk maakt. Dat wordt sky high feesten dus!