fbpx
Close menu
do
01
jan
-
Laden Evenementen

03dec2016

Standup ’69 + Kid Calloway

Nieuwe Namen

Start 22:00 uur • Free entrance

noisy indie spacerock uit Rotterdam

Nieuwe Namen is dé programmalijn die je gratis laat genieten van jonge talentvolle bands. Onze programmeurs selecteren alleen die acts waar je ongetwijfeld meer van gaat horen!

Standup ’69 is noisy indie spacercok uit Rotterdam.
Kid Calloway is het nooit erkende bastaardkind van Thin Lizzy en MC5, dat in de puberteit volledig op het verkeerde pad is geraakt.

Deze show start na de voetbalwedstrijd Roda JC – PSV

Standup '69

Een eigenwijs Rotterdams trio dat de basgitaar heeft ingeruild voor zware gitaren en een pompende synth! Standup ‘69 klinkt als een eclectische mix van Yeah Yeah Yeah’s, PJ Harvey, QOTSA en DZ Deathrays.  De zang is sexy, drums geven ijzersterke grooves, de synth pompt en de gitaren schreeuwen; een geluid dat het best te beschrijven is als ‘noisy indie space rock’. De band won diverse prijzen en is geselecteerd voor de Popronde 2016. Helaas afgelopen editie in Eindhoven niet te zien, dus grijp je kans!

Kid Calloway

Kid Calloway is het nooit erkende bastaardkind van Thin Lizzy en MC5, dat in de puberteit volledig op het verkeerde pad is geraakt. Gewapend met beukende riffs, tweestemmig huilende gitaren en een explosieve ritmesectie, probeert Kid Calloway het respect van zijn ouders terug te verdienen. Het viertal zet met hun energieke strakke live-show iedere zaal naar de hand en speelt zo lang als er uit die hand gegeten wordt!