fbpx
Close menu
do
01
jan
-
Buy tickets
Laden Evenementen

16dec2017

Tamino + Audri

Buy tickets
Lichting

Start 21:00 uur • Door: 14,- • Presale: 12,50 (incl) • UITVERKOCHT :(

weergaloze stem, heerlijke songs

Helaas, deze show is uitverkocht.

Amper 20 jaar oud, en niet eens een debuut EP op zak, verkocht Tamino dit voorjaar Ancienne Belgique (2x!) en Melkweg in rap tempo uit. Met een stem die doet denken aan Jeff Buckley kan dat ook niet anders. Tamino veroverde met zijn single ‘Habibi’ vele harten en won begin 2017 De Nieuwe Lichting van Studio Brussel.

Inmiddels heeft deze knapperd, met Belgisch / Egyptisch bloed, zijn titelloze EP uitgebracht. Samen met producer Tom Pinten ( o.a. bekend van Het Zesde Metaal, Zita Swoon en Roosbeef) werden vijf prachtig meeslepende songs op plaat gezet. Deze zomer staat Tamino o.a. op Rock Werchter, Valkhof en Pukkelpop. Het duurt niet lang meer en heel de wereld ligt betoverd voor de voeten van deze prins!

Tamino

Audri

Support deze avond wordt verzorgd door Audri. Ze mocht al de support verzorgen voor Mount Kimbie, was onderdeel van ‘Lefto presents’ en won de ‘Most Promising Artist’ prijs tijdens de Red Bull Elektropedia Awards in 2016. Kom dus op tijd!

MEER LICHTING:

Lichting is de programmalijn van Altstadt Eindhoven in samenwerking met de Effenaar en andere concertlocaties in Eindhoven. Tijdens Lichting concerten hoor en zie je verse (inter-)nationale acts, door onze programmeurs ontdekt op showcasefestivals en de kleinere podia van festivals als Best Kept Secret en Down The Rabbit Hole. Lichting is elektronica, indie, rock en synthpop. Meer weten over Lichting, Effenaar, Altstadt en de gave shows die die samenwerking met zich meebrengt?
Klik hier om het licht te zien

Heb jij zelf een toffe act ontdekt? Of wil je door ons op de hoogte gehouden worden?
App dan ‘Lichting’ naar 06 830 612 14, zodat we de tofste acts een podium kunnen geven in Eindhoven!