fbpx
Close menu
do
01
jan
-
Buy tickets
Laden Evenementen

15dec2017

Sue the Night + Lilly Among Clouds

Buy tickets

Start 21:00 uur • Door: 15,- • Presale: 13,50 (incl) Buy tickets

najaarstour 'Wanderland'

Sue the Night, de zeskoppige indiepop-band met Suus de Groot aan het front, gaat na een succesvolle tour rondom het album ‘Wanderland’ dit najaar opnieuw de clubzalen in!

Met o.a. de hitsingles ‘The World Below’ en ‘Mind Dear’ werd ‘Wanderland’ zeer lovend ontvangen door o.a. OOR, Telegraaf en Metro. “Sfeervolle songs met aanstekelijke zanglijnen” -Music Maker.

Sue the Night

Als huisband van DWDD was Sue the Night afgelopen TV seizoen maandelijks te gast bij de media-uitzending van de populaire talkshow. Met de nieuwe single ‘From The Mire’ een vol festivalseizoen met o.a. shows op Zwarte Cross en Concert At Sea, een nominatie voor de Gouden Notenkraker en de tweede Wanderland clubtour, blijft Sue the Night volop in de spotlights.

Lilly Among Clouds

Een prachtig voorprogramma verwachten we van Lilly Among Clouds, uit Duitsland. Vanachter de piano beroert ze met sfeervolle popmuziek. Zonder te huilen toch lekker dramatisch. Wat beats en hier en daar zelfs een elektrische gitaar, maar vooral het unieke stemgeluid van Lilly stijgt majestueus boven alles uit. Heerlijk!