fbpx
Close menu
do
01
jan
-
Laden Evenementen

23dec2017

Jermain Bridgewater

Nieuwe Namen

Start 21:00 uur • Free entrance

hiphop met palet aan wereldmuziek als reggae, gnawa, blues en soul

Jermain Bridgewater combineert zijn hiphopachtergrond met een palet aan wereldmuziek zoals reggae, gnawa, blues en soul. Daarmee staat ieder optreden garant voor ontzettend veel variatie en dynamiek. Verwacht dan ook een energieke show. Zo vlak voor kerst het ideale moment om je lange weekend in te luiden! 

Jermain Bridgewater

De Afrikaan Jermain Bridgewater, geboren op Aruba en opgegroeid in Nederland, brak in 2006 door met de groep StropStrikkers. Hij kreeg daarmee goede recensies voor hun 2 albums en won verschillende prijzen zoals de 3voor12 Utracks Award en Clash of The Titans. Jermain werkt nu hard aan zijn eigen EP release van ‘Take Me To The Bridge’. Ditmaal geheel Engelstalig en geproduceerd door Pitch Controller Mitch, Rilan Ramane (Rilan & the Bombardiers) en Job de la Porte (INI-Movement).

Jobbo & BobbyDeBeatBakker

Support deze avond komt van Jobbo & BobbyDeBeatBakker, een rap duo uit Brabant. Deze boys zijn hard bezig om hun debuut te maken met hun aankomend album ‘Nachtschade’. Re-Z is de DJ die zorgt dat de rappers op de enige juiste beat in het gareel zullen lopen. Met een mix van jaz en soul-hiphop, in een 90’s bondjas, zijn ze klaar om hun verhaal te vertellen en aan het grotere publiek te laten horen. Leen je oor en ga op reis in hun visie.

Nieuwe Namen

Nieuwe Namen is dé programmalijn die je gratis laat genieten van jonge talentvolle bands. Acts waar je ongetwijfeld meer van gaat horen! Van rock tot electro, van pop tot songwriter.
Check hier alle Nieuwe Namen