fbpx
Close menu
do
01
jan
-
Buy tickets
Laden Evenementen

27jan2019

Rolling Stones Dag

Buy tickets

Start 13:00 uur • Door: 12,50 • Presale: 10,50 • UITVERKOCHT :(

nationale editie nr 19, met Gimme Shelter

Deze prachtige middag is uitverkocht! Veel plezier voor ‘the lucky ones’.

Naast de show van Gimme Shelter, een van Neerlands beste Stones tributebands, is er deze 19de nationale editie veel beeldmateriaal en een gespecialiseerde stand vol Rolling Stones merchandise met wel heel bijzondere items!

Vanuit Texel, Ameland, Limburg, België, en zelfs Duitsland, komen Stones liefhebbers naar onze Lichtstad om dit mee te maken. Waarom? Omdat er sinds 2001 op hoog niveau genoeg te doen is voor een heerlijke dag Rolling Stones, voor jong en oud! De sfeer die de bezoekers weten neer te zetten is er een uit duizenden.

Programma vanaf 13.00u:
Bijzondere videobeelden op groot scherm en monitoren | Gespecialiseerde Rolling Stones verkoopstand | Gimme Shelter vanaf ±16.45u

Gimme Shelter

Gimme Shelter staat met ruim 30 jaar ‘Rolling Stones-ervaring’ als een huis. Het Stones repertoire is door de jaren heen gigantisch geworden. Mooie kleine nummers als ‘Wild Horses’ worden afgewisseld met grote hits als ‘Sympathy for the Devil’. En voor de echte kenners komen songs als ‘Can’t you hear me knocking’ en ‘Sweet black angel’ ook voorbij. De kundige musici van Gimme Shelter zorgen voor een energieke show die je niet snel zult vergeten.

Robbie Stone

Dit evenement is te danken aan de medewerking van Robbie Stone, oprichter van de eerste Rolling Stones fanpub in ons land.