fbpx
Close menu
do
01
jan
-
Laden Evenementen

26jan2019

Sured + There There

Nieuwe Namen

Start 21:00 uur • Free entrance

Happy (indie) vibes

De Utrechtse Sured werd in 2016 uitgeroepen tot ‘de beste singer-songwriter van Utrecht’ – en hij heeft in de afgelopen jaren laten zien waaraan hij die titel te danken heeft. “Sured is een podiumdier in hart en nieren. Liedjes die zich na één keer luisteren al in je hoofd nestelen.” – 3voor12 Utrecht. 

Sured

Je kent Sured van o.a. De Beste SingerSongwriter van Nederland (2014), jingles van Radio538 en SLAM!FM en een commercial van T-Mobile. Ook speelde hij in het voorprogramma van verschillende (inter)nationale acts, werd geboekt voor 28 shows tijdens Popronde 2017 en besloot in 2018 als band het podium op te gaan. “Een brok positiviteit [en] toch is er ruimte voor serieuze momenten” zegt 3voor12.

There There

Twee broers die elkaar vinden in spannende indie rock. There There is als viertal beïnvloedt door Tame Impala, The Black Angels, Alt-J en (natuurlijk!) Radiohead. Een obsessie voor grootse geluiden en het experiment leiden tot het debuutalbum ‘Encounter’. In januari 2018 presenteerde de band met nieuwe single ‘The Trip’ een nieuw geluid. Meer nieuw werk volgt binnenkort. Ondertussen deden ze veel ervaring op met shows in o.a. W2, Grenswerk, Breda Barst, Paradiso, MEZZ en Gebouw-T én bij Altstadt natuurlijk!

Nieuwe Namen

Nieuwe Namen is dé programmalijn die je gratis laat genieten van jonge talentvolle bands. Acts waar je ongetwijfeld meer van gaat horen! Van rock tot electro, van pop tot songwriter.
Check hier alle Nieuwe Namen