fbpx
Close menu
do
01
jan
-
Buy tickets
Laden Evenementen

01feb2019

Scram C Baby + Yip Roc

Buy tickets

Start 21:00 uur • Door: 12,- • Presale: 10,- Buy tickets

godfathers van Nederlandse indie rock komen met beste album in 26 jaar

De Volkskrant gaf in oktober 2018 maar liefst 5 sterren! – “Jazeker, SCB is terug. De hele 2010-bezetting doet mee, maar die vindt zichzelf op Give Us A Kiss wel totaal opnieuw uit. Gebleven zijn de intensiteit en de ongrijpbaarheid, maar er is hoorbaar langer geschaafd: dit zijn geen adhd-schetsen meer, deze songs zijn áf. En wat zijn ze geweldig vastgelegd; nooit eerder klonk SCB zo goed.”
Songs, sound en soul; Scram C Baby heeft het allemaal nog! Ook de gekte en speelsheid zijn er –godzijdank- nog steeds, maar worden in strakke banen geleid.

Scram C Baby

Zet vijf stronteigenwijze Amsterdammers in de Vondelbunker et voilà je krijgt de beste plaat die Scram C Baby in haar 26-jarig bestaan heeft gemaakt. Het album ’Give Us A Kiss’ laat alle kwaliteiten van de godfathers van de Nederlandse indie tot haar recht komen. Deze keer heeft de band net zo lang muziek en ruzie gemaakt dat twaalf uitverkoren songs konden worden samengeperst tot één brok graniet.
Grof en verfijnd, bontgekleurd.

Yip Roc

De jonge honden van Yip Roc staan in het voorprogramma. Stiekem zijn we gewoon diehard fan van deze belofte, vandaar dat dit de derde keer wordt in anderhalf jaar tijd dat Yip Roc op ons podium staat. Dit keer komen ze vers terug van Noorderslag. Lekkerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.