fbpx
Close menu
do
01
jan
-
Buy tickets
Laden Evenementen

07aug2018

Stomper 98 + The Bouncing Betties

Buy tickets
Blue Collar Underground‎

Start 20:00 uur • Door: 15,- • Presale: 13,64 (incl iDeal) Buy tickets

met leden van Rancid en The Templars

Rancid, is dat niet die punk ska band uit de 90’s? Jazeker. Bekend van ‘Time Bomb’, ‘Fall Back Down’ en veel meer hits uit de tijd dat Agnostic Front, Dorpkick Murphys en zelfs The Offspring gewoon vet waren! De hipster van nu bestond nog niet. Tattoos zag je alleen bij rauwe mannen met bijna kaal geschoren hoofden enzo. Laat nou een van die échte mannen zich hebben verenigd met de grootste Duitse band in het Oi!-genre, Stomper 98.

Dit concert is een samenwerking van Altstadt Eindhoven en Blue Collar Underground.

Stomper 98

Stomper 98, uit het Duitse Göttingen, heeft met Lars Frederiksen (zanger / gitarist van Rancid) en Phil Rigaud (drummer van The Templars) een internationaal karakter met topmuzikanten. De aanstekelijke mix van ska, punk en rock kent desondanks louter Duitse songteksten. Maar daar heb je Scheiße aan want voor je het weet slam, skank en pogo ook jij in jouw beste Duits die ganze Halle von Altstadt durch. Wij zeggen ‘Oi!’

The Bouncing Betties

In het voorprogramma zien we The Bouncing Betties. Pittige straatpunk met een vleugje rock’n’roll van de band die nog geen jaar bij elkaar is. Met muzikanten die we kennen van Bad Temper, The Dirty Denims en Second Chance kun je je bijna geen ‘faster & louder’ opwarmertje voorstellen.