fbpx
Close menu
do
01
jan
-
Laden Evenementen

05jul2018

Rock City Eindfeest

Start 20:00 uur • Free entrance

talent sluit knallend af

Vandaag hét eindfeest van Rock City Institute.
En natuurlijk ook de drie-maandelijkse afterparty van RCI: Alleen de beste van de beste, de vetste van de vetste en de meest getalenteerde bands worden door docent Ruud Borgers eruit gepikt tijdens de showcases op het Rock City Institute.
Gratis toegankelijk voor iedereen die nieuwsgierig is naar het muzikaal talent van Eindhoven.

Line up: The Ballet Bombs, de anderen worden binnekort bekend gemaakt.

The Ballet Bombs

The Ballet Bombs is een fris en luidruchtig stoner-garage trio uit Eindhoven Rockcity. Geïnspireerd door Fuzz, Kyuss, Nirvana, Ty Segall en Black Sabbath kom je niet onder hun hoge energieprestaties uit. Laat staan de oorverdovende luide grunge- en fuzztunes van deze herriemakers.

HOE KOMT ROCK CITY AFTERPARTY TOT STAND?

Op het Rock City Institute wordt keihard gewerkt. Met een BANG en een ‘right in your face’ BOOM verrichten de leerlingen van het Summa College flinke arbeid. Zo leren de artiesten in spe omgaan met de strenge, lang niet zo harmonieuze, music business. En, ze worden er rete goed van!

Iedere 10 weken worden op het RCI bands gevormd. Van singer-song naar punk en van folk tot aan hardcore, tijdens showcases worden de formaties beoordeeld op eigen repertoire. Daar volgt o.l.v. Ruud Borgers een selectie op. Het moge duidelijk zijn dat deze uitverkorenen met eigen werk en knallende covers het podium van Altstadt betreden. Bijgestaan door ex-leerlingen van het enige echte Rock City Institute belooft dit heel wat.