fbpx
Close menu
do
01
jan
-
Buy tickets
Laden Evenementen

24sep2016

Sleepers’ Reign + capcap… cap

Buy tickets
Lichting

Start 21:00 uur • Door: 8,- • Presale: 8,- Buy tickets

heerlijke popsongs van grote klasse

Lichting is de nieuwe programmalijn van Altstadt Eindhoven in samenwerking met de Effenaar. Tijdens Lichting concerten hoor en zie je verse (inter-)nationale acts, door onze programmeurs ontdekt op showcasefestivals en de kleinere podia van festivals als Best Kept Secret en Down The Rabbit Hole. Lichting is elektronica, indie, rock en synthpop.

Vanavond zie je Sleepers’ Reign.  ‘King Into Delight ’ heet het verse album van Sleepers’ Reign en staat vol heerlijke popsongs van grote klasse. In 2012 braken de jonge Vlamingen door toen ze de publieksprijs in de wacht sleepten tijdens de befaamde Humo’s Rock Rally. Sindsdien bleven de mannen in alle rust schaven aan hun songs tot ze die rijp genoeg vonden voor dit debuutalbum.

De band capcap…cap zal naast Sleepers’ Reign performen. Dit viertal is opgegroeid in Eindhoven, geen wonder dus dat hun muziek industrieel aanvoelt. Deze duistere klanken zijn zeker het luisteren waard!

Sleepers’ Reign

Sleepers’ Reign liet zich adviseren door de New Yorkse producer Justin Gerrish, die eerder al werkte met bands als Vampire Weekend, Weezer en The Strokes. Het resultaat van het harde werken zijn speelse indiepop liedjes over de magie van het alledaagse, vol inventieve details en geluidjes. De muzikale definitie van het pure genieten.

Meer Lichting:

Meer weten over Lichting, Effenaar, Altstadt en de gave shows die die samenwerking met zich meebrengt?
Klik hier om het licht te zien

Heb jij zelf een toffe act ontdekt? Of wil je door ons op de hoogte gehouden worden?
App dan ‘Lichting’ naar 06 830 612 14, zodat we de tofste acts een podium kunnen geven in Eindhoven!

König Geluidstechniek

Lichting shows worden mede mogelijk gemaakt door König Geluidstechniek.
Dat hoor je, dat beleef je!