fbpx
Close menu
do
01
jan
-
Buy tickets
Laden Evenementen

25sep2016

Bob Wayne + Hillbilly Hayride

Buy tickets

Start 17:00 uur • Door: 14, - • Presale: 11,50 (incl) Buy tickets

dé vertegenwordiger van outlaw country

Bob Wayne is terug in Nederland en dat zal je weten ook! Deze Yank, met zijn heerlijke rauwe stem, is momenteel dé vertegenwoordiger van Amerikaanse blues, rockabilly, hellbilly, (alternative) country (-rock) en bluegrass. Een hele mond vol dus.
Als daar dan opzwepend, stevig en recht uit het hart aan toegevoegd wordt, weten we dat we dit live moeten meemaken!

Bob Wayne

Zijn laatste album ‘Hits The Hits’ is hem eigenlijk opgedrongen. Eerst verloor hij een weddenschap toen hij niet de appel maar de dwerg eronder raakschoot. Als tegenprestatie moest Bob ‘All About The Bass’, van Meghan Trainor, coveren. Zij platenmaatschappij was zo enthousiast dat ze hem een grote zak met geld gaven om een heel album vol wereldse hits op te nemen. Uiteraard met de twist van outlaw country zanger Bob Wayne.
Dit, maar vooral zijn eigen werk, komt vandaag op je af als een steamroller baby!

Hillbilly Hayride

Hillbilly Hayride is een bluegrass band uit het zuiden van Nederland. Naast ‘old time originals’ vermaken ze hun publiek graag met ‘footstomping bluegrass’ uit minder ver vervlogen tijden.
Op het podium gáát Hillbilly Hayride ervoor. Met een aanstekelijk enthousiasme serveren ze de muziek zoals het hoort: puur en oprecht. Ook al zingen ze over gebroken harten, drank en andere ellende, van deze muziek word je vrolijk! Yeeha roepen mag dus best.