fbpx
Close menu
do
01
jan
-
Laden Evenementen

23sep2016

Popronde Eindhoven

Start 19:30 uur • Free entrance

OOR Talent Stage

Ook dit jaar is Altstadt Eindhoven officieel OOR Talent Stage. Samen met het enige echte muziekmagazine van Nederland zetten we weer geweldige bands neer:

45ACIDBABIES
Radio Eliza
PYN
Electric Company

Scroll snel verder voor alle info!
(op volgorde van speelschema)

Electric Company (aanvang: 19.30u)

Electric Company is de charme van Britse liefdesliedjes gecombineerd met de drive van Amerikaanse road songs. Een sexy dansbaar geheel onder leiding van de Engelse broers Zac en Ben Chapman.  Denk aan: The Smiths meet Bruce Springsteen en The La’s meet Tom Petty.

PYN (aanvang: 20.30u)

PYN heeft in samenwerking met producer Thijs van der Klugt (o.a. bekend van Baskerville, Sue The Night, OIJ) een EP opgenomen. De muziek varieert van donkere indie tot 80’s beïnvloede popsongs.

Radio Eliza (aanvang: 21.45u)

Radio Eliza bestaat nog geen jaar, maar heeft al een flink aantal titels op haar naam staan. Zo wonnen ze al de Amsterdamse Popprijs, werden ze door 3FM verkozen tot Serious Talent en hebben OOR en 3voor12 de band op hun Poprondelijstjes gezet. Dit jonge zestal vormt een frisse, inventieve band die zich niet laat beperken door de grenzen van hun genre.

45ACIDBABIES (aanvang: 23.45u)

Een 4-mans garage elektropunk formatie uit Utrecht. Geboren op de Herman Brood academie. Klinkt hard en ongegeneerd vies. Met invloeden als Die Antwoord, Sleigh Bells, De jeugd van tegenwoordig en The Dead Weather zetten ze rauwe aanstekelijke grooves neer en zorgen deze rellende kinderen dat niemand stil staat wanneer ze de tent verbouwen.