fbpx
Close menu
do
01
jan
-
Buy tickets
Laden Evenementen

09mrt2018

Shht + RHEA

Buy tickets

Start 21:00 uur • Door: 7,50 • Presale: 6,- (incl) Buy tickets

nieuwe lichting 'weirdobands' uit België

Ben je bekend met de term ‘weirdoband’? Altijd uit België worden hiermee acts bedoeld die totaal tegen de stroom ingaan. Grunge, noise, rock, punk… het maakt niet uit welke invloed het lijkt te hebben want het is het steeds gewoon totaal niet. Denk aan Evil Superstars (Satan is in my ass) of meer recent It It Anita. Vanavond staat de nieuwe lichting weirdobands voor je neus en dat zal je weten ook!

Shht

Shht is een gloednieuwe formatie uit Gent die met hun strakke grooves en dartel gebeuk menig mens laat lachen en huilen. Invloeden van onder meer Kanye West, The Beatles en Jezus Christus vormen de eclectische bakermat waaruit dit vijftal hun eigenheid ontspruit. Hun liveshows zijn energieke ervaringen balancerend tussen aardbevingen in Haïti en drugs pakken op een kermis. Shht is klaar om de wereld te veroveren.

RHEA

RHEA is een jonge, nieuwe rockband uit Gent. Met scheurende riffs en gitaren zijn ze een advocaat voor de klassieke Rock ’n’ Roll, maar dan wel met een duidelijk moderne toets. De band stond in 2016 in de finale van o.a. De Nieuwe Lichting van Studio Brussel. Met slechts vier singles kreeg RHEA al airplay op Studio Brussel, Classic 21, VTM en 3FM. In 2018 verschijnt hun debuutplaat geproduceerd door David Bottrill (o.a. Muse, Tool en Placebo)!