fbpx
Close menu
do
01
jan
-
Laden Evenementen

03mrt2018

Raw Flowers + The Naked Sweat Drips

Deze show kan vanwege persoonlijke omstandigheden helaas niet doorgaan.

“Hoop en troost voor teleurgestelde progressieven en instant bevrediging voor de melancholieken. Hier zijn Raw Flowers!” De Achterhoekse gitaarband wist meteen dat ze deze aankondiging, door een uitzinnige festival-presentator, nog eens zouden citeren. Recht uit het hart, direct in je kanis!

Het zestal van The Naked  Sweat Drips maakt psycho-grunge dat doet denken aan het maniakale van Nick Cave, de groove van Queens of the Stone Age en het schizofrene van Pink Floyd, gespeeld met branie en tomeloze energie.

Raw Flowers

De heren van Raw Flowers zijn de ware geliefdes van garage, protopunk en murder ballads. Het swingt, het zweeft, het vloeit en het schuurt.

The Naked Sweat Drips

The Naked Sweat Drips combineert sinds 2010 intense psychedelische klanken met psychopathische teksten, gebracht met een dubbele gitaarattack, schreeuwende Hammondorgel en aangrijpende zang. De oorspronkelijk Boxmeerse band bestaat uit Winand Derks van de Ven (gitaar), Luc Jeuken (toetsen), Stefan Kollee (zang), Kristian Strik (gitaar), Rick Veldkamp (bas) en Jimmi Vos (drums).

Nieuwe Namen

Nieuwe Namen is dé programmalijn die je gratis laat genieten van jonge talentvolle bands. Acts waar je ongetwijfeld meer van gaat horen! Van rock tot electro, van pop tot songwriter.
Check hier alle Nieuwe Namen