fbpx
Close menu
do
01
jan
-
Laden Evenementen

10mrt2018

We Are Hunters + Windup Space:

Nieuwe Namen

Start 21:30 uur • Free entrance

Fall Out Boy, Linkin Park met Kooks en The Wombats

Neem een vleugje Fall Out Boy, een beetje Linkin Park, een toefje classic rock en een interactief podiumbeest als frontman en je krijgt echte jagers als We Are Hunters. Maak je klaar voor een throwback naar het skatepark van de 00’s.

Windup Space weet op geniale wijze rauwe emoties te verpakken in sterke songs. Met ingetogen en sfeervolle melodieën vindt de band moeiteloos de weg naar het hart van de luisteraar, om vervolgens keihard uit te halen met felle, venijnige riffs. Dit zorgt voor een dynamische en melancholische sound, die doet denken aan Biffy Clyro of Brand New.

Let op: aanvang show is direct ná de voetbalwedstrijd Willem II – PSV

We Are Hunters

Deze in Nijmegen opgerichte Pop-punk band bestaat uit 5 jongens met een drive en een passie om muzikaal te jagen. Geen bandlid zonder ervaring en geen zaal die niet zwicht voor de charmes van deze energieke jagers.

Windup Space

De emo sound van Brand New, de riffs van The Smashing Pumpinks, maar dan meer sfeer. Dit is Windup Space: dynamische, alternatieve gitaarrock.

Nieuwe Namen

Nieuwe Namen is dé programmalijn die je gratis laat genieten van jonge talentvolle bands. Acts waar je ongetwijfeld meer van gaat horen! Van rock tot electro, van pop tot songwriter.
Check hier alle Nieuwe Namen