fbpx
Close menu
do
01
jan
-
Buy tickets
Laden Evenementen

17apr2018

Sam Fender + support

Buy tickets
Lichting

Start 20:00 uur • Door: 11,50 • Presale: 11,50 (incl) Buy tickets

supertalent speelt ongetwijfeld laatste kleine show

De songschrijverskwaliteiten van de jonge Sam Fender werden al vroeg herkend. Met nog maar één single op zak, stond de 21-jarige Fender al in het voorprogramma van artiesten als Hozier, Ben Howard, Michael Kiwanuka en Bear’s Den. En eerder dit jaar werd zijn single ‘Start Again’ 3FM Megahit. Maar hij kan niet alleen goed overweg met een gitaar; ook zijn pen is vlijmscherp. 

Sam Fender

Dat zijn stem ook nog eens doet denken aan Jeff Buckley en Bruce Springsteen, maakt het plaatje alleen maar mooier. Hij was niet alleen megahit op 3FM, maar ook op Eurosonic dit jaar. En nu in Eindhoven!

Lichting

Lichting is de programmalijn van Altstadt Eindhoven in samenwerking met de Effenaar en andere concertlocaties in Eindhoven. Tijdens Lichting concerten hoor en zie je verse (inter-)nationale acts, door onze programmeurs ontdekt op showcasefestivals en de kleinere podia van festivals als Best Kept Secret en Down The Rabbit Hole. Lichting is elektronica, indie, rock en synthpop. Meer weten over Lichting, Effenaar, Altstadt en de gave shows die die samenwerking met zich meebrengt?
Klik hier om het licht te zien

Heb jij zelf een toffe act ontdekt? Of wil je door ons op de hoogte gehouden worden?
App dan ‘Lichting’ naar 06 830 612 14, zodat we de tofste acts een podium kunnen geven in Eindhoven!