fbpx
Close menu
do
01
jan
-
Laden Evenementen

14apr2018

Fortress + Fenn

Nieuwe Namen

Start 21:00 uur • Free entrance

dromerige avond vol dikke beats en diepe baslijnen

Het Antwerpse trio Fortress brengt synthpop vol donkere alternatieve dance. Met live drums, synths en een uniek dromerig stemgeluid van de knappe frontvrouw is dit een echte aanrader voor iedere muziekliefhebber.

Donkere elektronische R&B verpakt in een gespierd vacuüm van dikke beats, diepe baslijnen en dromerige synths. Dat is FENN, finalist van de Grote Prijs van Nederland. Niet voor niets deelde dit duo al eens het podium met acts als Skip&Die, Emma Ruth, Rundle, CUT_ en LGHTNNG.

Fortress

Met haar diepe bassen en stevige drums is Fortress ook live verleidelijk dansbaar. De band werkt momenteel aan een eerste album en brengt binnenkort debuut single ‘Wanderlust’ uit.

FENN

FENN, een project van de Nederlandse producer, vocalist en songwriter Fenneke Schouten, laat zich duidelijk inspireren door triphop, R&B, pop en elektronische muziek. Denk aan Fever Ray, FKA Twigs, iamamiwhoami & Francesca Belmonte.

Nieuwe Namen

Nieuwe Namen is dé programmalijn die je gratis laat genieten van jonge talentvolle bands. Acts waar je ongetwijfeld meer van gaat horen! Van rock tot electro, van pop tot songwriter.
Check hier alle Nieuwe Namen