fbpx
Close menu
do
01
jan
-
Buy tickets
Laden Evenementen

13apr2018

Evil Empire Orchestra + Donnerwetter

Buy tickets
combi-show

Start 21:00 uur • Door: 12,50 • Presale: 10,25 (incl) Buy tickets

de spannendste psychedelica, souljazz en garagefunk uit België en Nederland

Het achtkoppige orkest Evil Empire Orchestra neemt krachtig een eigen plaats in waar dirty soul en psychedelica elkaar ontmoeten. De muzikanten hebben al vette pluimen  verdiend bij o.a. Hooverphonic, Internationals, El Tattoo del Tigre en Antwerp Gipsy Ska Orkestra. Nu is er deze onbehoorlijke oerband die even zedeloos als gezwind alle heilige muziekhuisjes sloopt, Evil Empire Orchestra!

Bij Donnerwetter zit niet de dood, maar het leven de bandleden op de hielen. Altijd op zoek naar de kick! Psychedelische groove rock wordt met het venijn van punk gespeeld. De muziek laveert tussen dansbaar en filmisch, tussen de oerdrift van garage en donkere romantische sferen.

Evil Empire Orchestra

Het Belgische Evil Empire Orchestra brengt een ontaarde cross-over van psychedelica, souljazz en garagefunk. De componenten? De ongetemde, rauwe soulzang en het mystieke vuur van frontvrouw Kimberly Dhondt en de verpulverende stootkracht en goddeloze grooves van haar zevenkoppige band.

Donnerwetter

De intense liveshows van Donnerwetter klinken alsof The Cramps, 16 Horsepower, White Denim en Grizzly Bear samen het podium beklimmen en Nick Cave als bezwerende frontman is gestrikt.