fbpx
Close menu
do
01
jan
-
Laden Evenementen

30jun2016

Rock City Eindfeest

Start 20:00 uur • Free entrance

talent presenteert zich

RockCity_Institute_450

Het Rock City Institute is natuurlijk een kweekvijver van talent. Begaafd talent!
Vanavond zullen een aantal leerlingen zich presenteren tijdens het eindfeest. Dat kan zijn als band of als gelegenheidsformatie, maar altijd rete goed.

Zoo Children

Zoo Children, een band die zich liet inspireren door de muziek van the Cure, Editors en David Bowie kwam voor het eerst samen in 2014. De naam van de band is ontstaan door het kijken van de film ‘Wir Kindern von Bahnhof Zoo’ over de drugsverslaafde Christiane F. De sfeer van deze film is terug te vinden in de songs van de band. Naadloos switcht de band tussen donkere rocksongs, dromerige ballads en eigenzinnige popsongs. En dat alles zonder ooit de rode draad van de zoete melancholiek te verliezen.

Sheverine

Sheverine, een mystiek, mysterieus, vrouwelijk wezen, die voornamelijk in de schaduw leeft. Laat ze zich zien? Dan weet je niet wat je overkomt. Hetzelfde geldt voor de gelijknamige band Sheverine; vier goedlachse en ambitieuze vintage liefhebbers, die eenmaal op het podium het publiek wegblazen met hun fuzz-, stoner- en bluesrock talent. Geïnspireerd door Queens of the Stone Age en Led Zeppelin maken ze vette, vieze herrie met een creatief rauw randje. Ze zijn die band waar het publiek niet voor komt, maar wel achteraf over zal blijven praten. Ben jij klaar voor deze krakende, goed geoliede machine?

Tjalling

more info soon

met spuug

more info soon

Stones tribute door rockcity studenten

more info soon