fbpx
Close menu
do
01
jan
-
Laden Evenementen

26jun2016

Grimner + Vanaheim + Stàilinn Drakk

Start 19:30 uur • Door: 7,50

pagan, folk en metal is hot!

Grimner komt terug naar Nederland! En dit maal om de release van hun nieuwe album ‘Frost Mot Eld’ te vieren. Voor deze gelegenheid worden ze bijgestaan door niemand minder dan Vanaheim en Stàilinn Drakk. Dus maak je klaar voor de strijd en haal de drinkhoorns van zolder want deze Zweedse Vikingen trekken wederom ten strijde!

Grimner

Het Zweedse Grimner is een schoolvoorbeeld van hoe folk metal zou moeten klinken. Met het gebruik van authentieke instrumenten in combinatie met de brute riffs en de vocals die varieëren van diepe grunts tot epische koren is Grimner een band om rekening mee te houden. Niet alleen dat, ook hun energieke live performance zorgt er voor dat er maar een keus is: losgaan als nooit te voren!

Vanaheim

Met hun mix tussen epische pagan metal en typische, catchy folk metal is Vanaheim klaar om de podia te bestormen! Hun energieke, maar meeslepende sound zorgt er voor dat je niet anders kan dan bewegen, of dat nou headbangen, moshpitten of gewoon keihard feesten is!

Stàilinn Drakk

Het zegt al genoeg dat ze met een kartonnen kasteel op het podium staan. Stàilinn Drakk brengt je power metal die eigenlijk niet meer kan, maar stiekem toch wel heel lekker is!
Cheesyness heeft met Stàilinn Drakk een naam gekregen. De band, afkomstig uit Tilburg en Breda, maakt power metal van de meest aanstekelijke soort. Het is gegarandeerd meezingen geblazen bij de band en elk optreden is dan weer één groot feest.