fbpx
Close menu
do
01
jan
-
Laden Evenementen

20mei2017

Rhinos Are People Too + Pandae

Nieuwe Namen

Start 21:00 uur • Free entrance

winnaar van Nieuwe Lichting (StuBru) met debuut album

Rhinos Are People Too waren in 2013 de winnaars van de aller eerste editie van De Nieuwe Lichting (de lijst van Studio Brussel met louter upcomers). Daarna tourde de band namen de leden ruim de tijd voor het schrijven van hun debuut album. En dat heeft duidelijk zijn vruchten afgeworpen! Tien schitterende songs die muzikaal ergens hangen tussen het warme van Air en het soms chaotische / gejaagde van dEUS.

Rhinos Are People Too

Eerder stond de band al op de podia van Pukkelpop, Ancienne Belgique, TRIX, Muziekodroom, Het Depot en stonden maar liefts 7 weken in De Afrekening met het nummer Pelkuri. Een absolute aanrader voor fans van Air, Grandaddy, dEUS, The Flaming Lips.

Pandae

Pandae is een psych ’n groove band uit Utrecht & Amsterdam. Psychedelisch zonder stof en zonder synth. In your face met een industrial randje. Dynamisch, beeldend, duister en dik. Een explosieve mix van Kate Bush, Portishead en loop stations.

Nieuwe Namen

Nieuwe Namen is dé programmalijn die je gratis laat genieten van jonge talentvolle bands. Acts waar je ongetwijfeld meer van gaat horen! Van rock tot electro, van pop tot songwriter.
Check hier alle Nieuwe Namen