fbpx
Close menu
do
01
jan
-
Buy tickets
Laden Evenementen

19mei2017

Hallo Venray + Nouveau Vélo

Buy tickets

Start 21:00 uur • Door: 13,- • Presale: 11,50 (incl) Buy tickets

bestaat 30 jaar! Nieuw album 'Where Is The Funky Party?'

Hallo Venray bestaat 30 jaar! Sommigen doen dan een stapje terug, anderen hebben misschien last van verminderde energie. Henk Koorn, Henk Jonkers en Peter Konings vieren het juist met een nieuw album dat feller en urgenter klinkt dan ooit tevoren. Op de titel ‘Where Is The Funky Party?’ geven de heren zelf het antwoord: het swingt, het schuurt, het is monter en melancholiek tegelijk!

Hallo Venray

In de zomer van 2016 reisden Henk Koorn, Peter Konings en Henk Jonkers samen met JB Meijers af naar het zuiden van Frankrijk om daar in een studio aan de voet van de Mont Ventoux in een razend tempo ‘Where Is The Funky Party?’ op te nemen. Het resultaat is werkelijk voortreffelijk of gewoon wat je mag verwachten van misschien wel de beste liveband van Nederland. Het album komt op 22 april uit via Excelsior-Recordings.

Nouveau Vélo

Nouveau Vélo toont op haar nieuwe plaat ‘Reflections’ (Excelsior Records, 17.03.’17) een ander soort gedrevenheid. Samen met producer Jan Schenk heeft het kwartet een warmer, speelser geluid aangemeten. Minder effecten en galm, meer pure (pop-)melodie. De impulsiviteit van de begindagen is Nouveau Vélo gelukkig niet verleerd, er huizen nu alleen meer context, meer kilometers en meer betekenis achter.