fbpx
Close menu
do
01
jan
-
Laden Evenementen

13mei2017

Delis + Andy & the Antichrist

Nieuwe Namen

Start 21:00 uur • Free entrance

relaxte groove + garage stoner

Freakergarage, de stijl waarmee Delis sinds zijn vorming in September 2014 diverse podia in de omgeving heeft bestegen. Delis’ relaxte groove haalt zijn sound uit Frank Zappa, The Black Angels, Pink Floyd en Ty Segall. De vaste slaap en jam-plek van de band vindt zijn wortels in Horst, waar de band hard aan de weg timmert om haar geluid in menig oor te doen prikkelen.

Met nummers als “Pleasing The Brain” en “Losing Control” weten de heren duidelijk wat ze met hun publiek willen. Hongerig naar meer zijn ze voortdurend in ontwikkeling en wordt er al gefluisterd dat ze je binnenkort mísschíén met nieuw werk gaan overtuigen.

2017-05-13-Delis

 

Andy & the Antichrist

Repeterend in de vochtige, veel te warme kelder van OJC Niks maakt Andy & the Antichrist geluid dat te muziek genoemd dient te worden. 3 bebaarde en 1 iets minder bebaarde jongens uit het Limburgse dorpje Horst. Met een hun gezonde fetisj voor punk, garage, stoner en pils komen deze jongens voor het eerst naar de grote stad.

Nieuwe Namen

Nieuwe Namen is dé programmalijn die je gratis laat genieten van jonge talentvolle bands. Acts waar je ongetwijfeld meer van gaat horen! Van rock tot electro, van pop tot songwriter.
Check hier alle Nieuwe Namen