fbpx
Close menu
do
01
jan
-
Buy tickets
Laden Evenementen

26mei2017

The Cosmic Carnival + Dakota

Buy tickets

Start 21:00 uur • Door: 10,- • Presale: 9,- (incl) Buy tickets

vrouwelijk hoofdingrediënt in melange van muziekstijlen

Vanavond twee bands die verschillende stijlen weten te combineren tot iets unieks. Een ding hebben de formaties gemeen, het hoofdingrediënt is absoluut vrouwelijk!

Wat dacht je van zonovergoten americana, bezwerende soul, 70’s rock nuggets en psychedelische pop. The Cosmic Carnival kan deze herkenbare elementen op unieke wijze laten samensmelten.

Ook op het programma staat vanavond een heerlijke combinatie van dreampop en garagerock met vette grooves en veel girlpower… Dakota is weer bij elkaar! En met nieuw werk zijn ze weer op de baan.

The Cosmic Carnival

Ja, je hoort invloeden van The Grateful Dead, The Band, Jefferson Airplane, Bob Marley, Springsteen en CCR… toch kent The Cosmic Carnival in deze kosmos geen gelijke! Het album ‘First Flowers’ komt ieder moment uit en is de meest zelfverzekerde plaat tot dusver.

Dakota

Het bloed kruipt waar het niet gaan kan. De vraag was dan ook niet óf, maar wanneer Dakota weer samen zou komen. Nu dus.
Met Juriaan JJ Sielcken (Jett Rebel/Lucas Hamming) werd de EP ‘Leda’ opgenomen. Die laat horen waarom een doorstart onvermijdelijk was.