fbpx
Close menu
do
01
jan
-
Laden Evenementen

11mei2019

Paracetamøl + SONNDR

Nieuwe Namen

Start 20:30 uur • Free entrance

post punk en no-wave met een futuristisch geluid

Toffe double bill van garage & post punk! 

Paracetamøl is een vierkoppige garage-punk band uit Nijmegen/Arnhem. Na al jaren in andere bands gespeeld te hebben ontstond in 2018 deze formatie vanuit de liefde voor bands als Ex Cult; rauw en energiek.

SONNDR roert zich als de avond valt. Een vierkoppig nachtdier alert op geluiden van de straat: een rolluik dat naar beneden klettert, brekend glas, zoemende neon, het getik van regen op een autodak. 

Paracetamøl

Live liet de band al op onder andere het Valkhof Festival horen dat ze hard en scherp spelen, in het verlengde van bands als The Oh Sees en Metz. “Get your quick fix and start medicating!”

SONNDR

Achter de coulissen van dit Lynchiaanse decor staan Florian Veenhuis, Glenn Kessler, Aswin van der As en Joris Telgen. Als SONNDR vertalen zij postpunk en no wave naar een futuristisch geluid dat schuurt en klauwt. Met stuwende, repetitieve ritmes, gelaagde noise en scherp observerende teksten vertolken zij de paranoia van grootstedelijke vervreemding. Stemmen klinken, maar waarvandaan? SONNDR houdt je een spiegel voor die vervormt en elk moment in scherven uiteen kan spatten.

Nieuwe Namen is dé programmalijn die je gratis laat genieten van jonge talentvolle bands. Acts waar je ongetwijfeld meer van gaat horen! Van rock tot electro, van pop tot songwriter.
Check hier alle Nieuwe Namen