fbpx
Close menu
do
01
jan
-
Buy tickets
Laden Evenementen

10mei2019

Ploegendienst + No Matching Socks

Buy tickets

Start 21:00 uur • Door: 11,50 • Presale: 11,50 (incl) Buy tickets

rapper Ray Fuego en zijn mannen moshen de pit naar de klote

Rapper Ray Fuego (SMIB) laat zich op het podium van zijn beste kant zien. Nietsontziend betrekt hij het publiek bij iedere show. De band (bestaande uit oudgedienden van o.a. Aux Raus en Adolf Butler) ramt ondertussen in een moordendstrak tempo door. Muzikaal zit het ergens tussen 80’s hardcorepunk, oi en trash. De Nederlandstalige teksten gaan vooral over de grote ongemakken des levens: toersistenterreur, kapotte telefoons en het systeem. Compacte, snoeiharde punk nummers die je direct mee wilt schreeuwen.

Ploegendienst

Ploegendienst trapt graag en hard. Tegen de massa, tegen dichte deuren en tegen OV-poortjes… Letterlijk dan, want figuurlijk is het een band die iedere zaal in zo kort mogelijke tijd wil slopen.

No Matching Socks

Veel te oud begonnen in een zweterig schuurtje, geïnspireerd door jarenlang luisteren naar NOFX, Bigwig en heel veel oude punk. De bezetting van No Matching Socks wisselde wat en uiteindelijk bleven er drie man over: Rob, Oey en Harry. Niet te veel nadenken, gewoon doen. Dat bracht ze tot nu toe al in het voorprogramma van o.a. The Adolescents, U.K. Subs, Candy Snatchers, C.J. Ramone en The Riverboat Gamblers, de Grote Zaal van 013 en een uitverkochte Dynamo. Ze gingen op verschillende tours in Nederland, Engeland, Duitsland en België en stonden zowaar op Paaspop. Altijd hard, snel en met een rafelig randje. En uiteraard onbeperkte backing vocals.

Nooit zeiken, belachelijk enthousiast en met volle overtuiging het publiek overdonderen. Of het nou een achtertuin, kraakpand of poppodium is: they play wherever the socks don’t match.