fbpx
Close menu
do
01
jan
-
Buy tickets
Laden Evenementen
Paceshifters

07apr2022

Paceshifters + Gooseking 3000

Buy tickets

Start 21:00 uur • Door: 11,50 • Presale: 11,50 (incl) Buy tickets

er gloort hoop; een gloednieuwe plaat

Om de release van hun nieuwe album te vieren, heeft Paceshifters al shows aangekondigd in onder andere Paradiso Amsterdam, Ekko Utrecht, Vera Groningen en Altstadt Eindhoven natuurlijk! In deze moeilijke en onzekere tijden kunnen de mannen Paceshifters niet wachten om er op uit te gaan en te spelen. Paceshifters heeft altijd bekend gestaan om hun energieke live optredens: “Dat is het enige dat nooit zal veranderen, zodra we dat podium oplopen, zullen we onze fans alles geven wat we hebben.”

Info over corona & tickets

Paceshifters

Tijd voor een gloednieuw plan. Dat nieuwe plan is een fris nieuw studioalbum, dat werd opgenomen in België en geproduceerd door Ian Clement van de Vlaamse alternatieve rockers Wallace Vanborn. In 2022 ga je Paceshifters ook zien op festivals als Paaspop en Grasnapolsky.

Gooseking 3000

Wat doet het met je als je een jaar lang iedere dag Alien Lanes van Guided by Voices luistert? Welk chemisch proces wordt in gang gezet als je een blikje Coca-Cola drinkt en gelijktijdig een Lucky Strike rookt? Kan een mens paradoxaal genoeg de finesses van bubble tea in de vingers hebben en ondertussen het lompe leven lijden van een podiumbouwer? Hoe vaak kan een mens last hebben van zijn rug?

Gooseking 3000, het alias van Ernst van Doorn (Mozes and the Firstborn, Mark Lada’s Golden Arches), is nooit op zoek gegaan naar de antwoorden op die vragen, hij ís het antwoord. De zingende gitarist of gitaarspelende zanger maakt vanuit zijn tweekameruniversum aan het Floraplein in Eindhoven muziek over de belangrijke zaken in het leven: rugpijn, luidruchtige scooters en vroeger.