fbpx
Close menu
do
01
jan
-
Buy tickets
Laden Evenementen

24mrt2022

HENGE

Buy tickets
Lichting presenteert:

Start 21:00 uur • Door: 13,- • Presale: 13,- Buy tickets

Space-rock voor de 21ste eeuw!

Met een duizelingwekkend portie psychedelische spacerock, progrock en techno, door henzelf samengevat als ‘Cosmic Dross’, hebben de Britse ravers van HENGE het doel om de wereld redden. De fictieve personages Zpor, Goo, Grok en Nom gooien alle wetten der logica overboord en het publiek mag zich op 23 november verheugen op een nu al legendarische avond vol science fiction, psychedelica en theater, compleet met donderende drums, kledijverscheurende bas, uitzinnige synths, en songs die de vreugde van het leven blootleggen. Kortom: space-rock voor de 21ste eeuw!


VERPLAATST
Vanwege de verlengde corona-maatregelen is deze show verplaatst. De nieuwe datum is donderdag 24 maart 2022. Kaarten voor de originele datum blijven geldig, je hoeft hier niets voor te doen. Kaartkopers worden persoonlijk geïnformeerd.

Info over corona & tickets

Lichting

Deze show is onderdeel van Lichting. Lichting is de programmalijn van Altstadt Eindhoven in samenwerking met de Effenaar en andere concertlocaties in Eindhoven. Tijdens Lichting concerten hoor en zie je verse (inter-)nationale acts, door onze programmeurs ontdekt op showcasefestivals en de kleinere podia van festivals als Best Kept Secret en Down The Rabbit Hole. Lichting is elektronica, indie, rock en synthpop.

Meer weten over Lichting, Effenaar, Altstadt en de gave shows die die samenwerking met zich meebrengt? Klik hier om het licht te zien