fbpx
Close menu
do
01
jan
-
Buy tickets
Laden Evenementen

14apr2022

Banji

Buy tickets
Lichting presenteert:

Start 20:00 uur • Door: 11,50 • Presale: 11,50 Buy tickets

indie sweet spot tussen catchy en soulvol

Met een grote voorliefde voor R&B, alternatieve pop en een klein vleugje hiphop combineert het Nederlandse viertal Banji de stijlen van Beck, The Dandy Warhols en Darwin Deez met puntige gitaren met 8-bit bliepjes en sardonische teksten.

Info over corona & tickets

Banji

Met drie nummers op zak raakt Banji met de nieuwste single “Chills” de sweet spot tussen catchy en soulvol. De band toerde door Engeland, kreeg erkenning van media als CLASH, DIY Mag, Billboard, 3voor12 en Volkskrant en heeft een reeks grote supportshows op de agenda staan (o.a. Absynthe Minded en De Staat). Banji drukt zowel in Nederland als internationaal hun stempel op de indie-scene.

Lichting

Deze show is onderdeel van Lichting. Lichting is de programmalijn van Altstadt Eindhoven in samenwerking met de Effenaar en andere concertlocaties in Eindhoven. Tijdens Lichting concerten hoor en zie je verse (inter-)nationale acts, door onze programmeurs ontdekt op showcasefestivals en de kleinere podia van festivals als Best Kept Secret en Down The Rabbit Hole. Lichting is elektronica, indie, rock en synthpop.

Meer weten over Lichting, Effenaar, Altstadt en de gave shows die die samenwerking met zich meebrengt? Klik hier om het licht te zien