Close menu
za
02
jun
MotorBongo + Beroerte
Laden Evenementen

za02jun

MotorBongo + Beroerte

Nieuwe Namen

Aanvang 21:00 uur • Gratis entree

messed-up film trips als achtergrond van pittige live soundtracks

MotorBongo speelt pittige live soundtracks bij beeldmateriaal en speelfims. Ook korte spetterende retro fragmenten gaan ze te lijf. Hun muziek versterkt het beeld door te schakelen tussen ronkend, experimenteel, surf, jazz en zelfs soundscapes. Denk drums, percussie, gitaar, bas en synth!

MotorBongo

Ze speelden eerder al live in filmhuizen en theaters met een oude Western van John Ford uit 1917 en reizen door de tijd van 1958 tot clips uit de ’70s met prikkelende live sounds en themes!
MotorBongo is: Peter Vermeeren (gitaar, bas, themerin, samples), Kees Ijzermans (drums, percussie) en Stephan Quint (bas, gitaar).

Beroerte

Stap in een Fiat Multipla, maak je gordel goed vast en draai het volume van de autoradio open! Dit belooft een stevig ritje te worden. Hoekige riffs en donderende drums drijven het tempo op en ironische, humoristische Nederlandstalige teksten vliegen je om de oren.

Nieuwe Namen

Nieuwe Namen is dé programmalijn die je gratis laat genieten van jonge talentvolle bands. Acts waar je ongetwijfeld meer van gaat horen! Van rock tot electro, van pop tot songwriter.
Check hier alle Nieuwe Namen