fbpx
Close menu
do
01
jan
-
Laden Evenementen

02jun2018

MotorBongo + Josh Island

Nieuwe Namen

Start 21:00 uur • Free entrance

messed-up film trips als achtergrond van pittige live soundtracks

 MotorBongo speelt pittige live soundtracks bij beeldmateriaal en speelfims. Ook korte spetterende retro fragmenten gaan ze te lijf. Hun muziek versterkt het beeld door te schakelen tussen ronkend, experimenteel, surf, jazz en zelfs soundscapes. Denk drums, percussie, gitaar, bas en synth!

MotorBongo

Ze speelden eerder al live in filmhuizen en theaters met een oude Western van John Ford uit 1917 en reizen door de tijd van 1958 tot clips uit de ’70s met prikkelende live sounds en themes!
MotorBongo is: Peter Vermeeren (gitaar, bas, themerin, samples), Kees Ijzermans (drums, percussie) en Stephan Quint (bas, gitaar).

Josh Island

Dat Josh Island afkomstig is uit Nederland en opgegroeid is in het buitenland is te merken aan zijn internationaal charisma en zijn meeslepende songs. Een dynamische smeltkroes van story-driven folk, jazzy pop en warme soul-blues leidde ertoe dat hij internationale podia mocht openen voor onder anderen Alex Vargas, Charlie Cunningham, Mighty Oaks en Leslie Clio.

Nieuwe Namen

Nieuwe Namen is dé programmalijn die je gratis laat genieten van jonge talentvolle bands. Acts waar je ongetwijfeld meer van gaat horen! Van rock tot electro, van pop tot songwriter.
Check hier alle Nieuwe Namen