fbpx
Close menu
do
01
jan
-
Buy tickets
Laden Evenementen

01jun2018

MOOON + Tamarin Desert

Buy tickets

Start 21:00 uur • Door: 12,50 • Presale: 10,- (incl) Buy tickets

na een pracht tour volgt spetterende afsluiting

In oktober 2017 kwam het debuutalbum ‘MOOON’s Brew’ uit via Excelsior Recordings. Daarop staat uiteraard de hitsingle ‘Mary You Wanna’. Na een uitverkochte release show ging MOOON op tour door het land en kreeg het trio zeer lovende recensies terug van de pers. Nu, daags voor een welverdiende zomervakantie, sluit MOOON de clubtour af met een spetterende show in Altstadt Eindhoven.

Spacepoppin’ psychrock, of iets dat daarbij in de buurt komt! Tamarin Desert kenmerkt zich door grillige gitaargeluiden en stuwende ritmes die doen denken aan de jaren ’60 en ’70.

MOOON

In de muziek van MOOON zijn de jaren ’60 en ’70 zijn zeker aanwezig! Met hun heerlijke mengsel van garage, blues, surf en een vleugje psychedelica speelden deze jonge gasten de afgelopen jaren verschillende zalen en festivals volledig plat.

Tamarin Desert

Na meer dan 20 shows tijdens de Popronde, een show op Noorderslag 2016, een hoop supportshows voor PAUW en de aftershow van Wolfmother heeft Tamarin Desert zojuist hun Surf Lounge EP uitgebracht. Op dit moment wordt gewerkt aan een debuutalbum dat alle verwachtingen waar moet maken.