fbpx
Close menu
do
01
jan
-
Buy tickets
Laden Evenementen

08jun2018

De Kift

Buy tickets

Start 21:00 uur • Door: 15,- • Presale: 13,- Buy tickets

dertigjarige De Kift speelt Top 30

Hoera, De Kift bestaat 30 jaar! Was de zeer enthousiaste ontvangst door pers en publiek van het nieuwste album BAL al reden tot feest, in dit jubileumjaar doet De Kift er nog een schepje bovenop. En niet alleen, maar samen met hun trouwste fans.

Tot en met 30 mei kan iedereen via deze online poll zijn/haar vijf favoriete Kift-nummers kiezen uit alle honderdnegentig(!) nummers die de ‘poëtische fanfare punkers’ in de afgelopen drie decennia hebben gemaakt. Uit het resultaat van de poll wordt de Top 30 samengesteld. Deze brengen ze dan alle dertig ten gehore in Altstadt Eindhoven! Dus, hop hop, langzaam aan en zet die oude tanden erin. De jubilaris is zeer benieuwd!

De Kift vult deze zwoele avond met 30 nummers! Geen voorprogramma dus, aanvang 21.00u.

De Kift

De keuze om te komen tot de Top 30 is niet gering, want er zijn sinds 1988 elf studio albums geproduceerd door de grote familie die De Kift al zo lang is. Met frontman Ferry Heijne en drummer Wim ter Weele voorop, broer Marco Heijne in het zakelijk kielzog en neef Pim Heijne als gitarist in de muzikale basis. Daarnaast werkte De Kift ook veel samen in verschillende theater- en filmprojecten en voor televisieprogramma’s.

De Kift; dertig jaar tomeloze energie, weemoed, intimiteit en euforie met liedteksten die zijn samengesteld uit de wereldliteratuur.