fbpx
Close menu
do
01
jan
-
Laden Evenementen

09jun2018

White Elephant + L’Asset

Nieuwe Namen

Start 21:00 uur • Free entrance

een cocktail van indie, post-punk en alternatieve sferen

White Elephant brengt je een cocktail van post-punk, indie, pop en alternative rock. Geïnspireerd door de catchy gitaarlijntjes van Kings of Leon en de vocalen van Jeff Buckley, brengt de band een atmosferische sfeer naar het podium. Een persoonlijk verhaal van de band, waarin jij je vast kunt herkennen. Al het goeie komt uit Oss!

White Elephant

Rechtstreeks uit Oss, White Elephant haalt inspiratie uit eigen ervaringen. De vierkoppige band schaart zich onder indie, maar we gaan van post-punk terug naar pop. Donker en timide om vervolgens weer te rocken.

L'asset

No-nonsense en enige zweverigheid vermengen tot een breed sprectrum aan classic rock tot pop van nu; meet L’asset! Flamboyant, kleurrijk en eclectisch is de omschrijving die de lading moet dekken. Voeg hier een heldere, maar edgy stem aan toe met synths en je bent er. Dansen en zweven!

Nieuwe Namen

Nieuwe Namen is dé programmalijn die je gratis laat genieten van jonge talentvolle bands. Acts waar je ongetwijfeld meer van gaat horen! Van rock tot electro, van pop tot songwriter.
Check hier alle Nieuwe Namen