fbpx
Close menu
do
01
jan
-
Laden Evenementen

22jun2019

Madlife + Letric Letric

Nieuwe Namen

Start 20:30 uur • Free entrance

een dikke knipoog naar de jaren tachtig

De nummers van de opkomende band Madlife hebben volgens Musicmaker een dikke knipoog naar de jaren tachtig: slimme, catchy en onderscheidende songs met verrassende synth- en gitaarpartijen en natuurlijk een flinke dosis chorus op de bas. Het zal je niet verbazen dat zangeres, bassiste en songwriter Madelief van Vlijmen, vaak gekleed in opvallende catsuits, beïnvloed is door eigenzinnige artiesten als Christine + The Queens, Bowie, Bruno Mars, Kate Bush, Regina Spektor, Tears For Fears en Esperanza Spalding. 

Madlife

Doordat blikvanger Madelief af en toe haar fretloze bas of contrabas pakt, klinkt het soms jazzy, maar toch altijd modern en dansbaar. Dat je de dag na een optreden nog steeds dat ene melodietje in je hoofd hebt, bewijst dat de songs ook supercatchy zijn. Kortom: moderne, alternatieve synthpop, mét schoudervulling.

Letric Letric

Vrouwen komen van Venus, mannen van Mars. Letric Letric komt gewoon uit Amsterdam maar is er niet minder spacend om. Letric Letric is een jonge indie-rockband met een unieke sound die het best te omschrijven is als psychedelische indie-rock met een kosmische randje… LIVE zit Letric Letric vol energie met groovende deuntjes die in je hoofd blijven hangen, maar ze zetten je ook telkens op het verkeerde been en blijven elk moment verrassen. Letric Letric heeft al op veel Nederlandse poppodia gestaan, waaronder Cinetol en de Sugar Factory Ook waren ze onder andere te horen op 3FM waar ze hun debuutsingle ‘Cater Waiter’ in première lieten gaan.

Nieuwe Namen

Nieuwe Namen is dé programmalijn die je gratis laat genieten van jonge talentvolle bands. Acts waar je ongetwijfeld meer van gaat horen! Van rock tot electro, van pop tot songwriter.
Check hier alle Nieuwe Namen