fbpx
Close menu
do
01
jan
-
Buy tickets
Laden Evenementen

28jun2019

Batmobile

Buy tickets

Start 21:00 uur • Door: 20,- • Presale: 19,50 (incl) Buy tickets

niet kapot te krijgen en onverminderd veel passie

Batmobile is wereldberoemd in de rockabilly en psychobilly scene en heeft een enorm repertoire aan eigen nummers. Momenteel werkt Batmobile samen met de blazers van Bosco aan een nieuw album, ‘Big Bat’. Om de dertigste verjaardag van hun album ‘Bail Was Set at $6,000,000’ te vieren, brengt Batmobile in samenwerking met Butler Records op 8 maart een speciale 30th Anniversary Edition van het album uit. De plaat is compleet geremastered, bevat 2 exclusieve bonustracks en krijgt extra artwork mee. Naast de CD verschijnt er bij Music on Vinyl ook een gelimiteerde oplage op geel vinyl.

Batmobile

Jeroen Haamers (zang/gitaar), Johnny Zuidhof (drums) en Eric Haamers (contrabas) zijn dé Nederlandse vaandeldrager van Psychobilly, Rockabilly en natuurlijk ‘B-music’. Opgericht in 1983 (!) is Batmobile nog nooit officieel gestopt of uit elkaar gegaan. Deze gasten zijn niet kapot te krijgen en spelen met onverminderd veel passie!

Tio Gringo

Tio Gringo is de support act vanavond. De formatie speelt country trash in de lijn van Bob Wayne en Hank III. De voormalige en huidige leden zijn geen onbekenden voor bands als Batmobile, Gecko Brothers, The Toasters en Rotterdam Ska-Jazz Foundation. Het resulteert in een mix dat je doet snakken naar bier, whisky of elk ander type sterk medicijn!