fbpx
Close menu
do
01
jan
-
Buy tickets
Laden Evenementen

20jun2019

Bare Jams

Buy tickets

Start 21:00 uur • Door: 8,- • Presale: 7,50 (incl) Buy tickets

de ideale mix tussen Will and the People en Fat Freddy’s Drop

Bare Jams bundelt het geluid van die ene zomer die je nooit zult vergeten. Begonnen als duo-project vol passie, inmiddels is de band uitgegroeid naar volledige vette uitrusting voor festivals. Met zeven man brengen de bandleden je een strakke maar overvloeiende mix smaken en genres, van reggae, dub, soul, pop, tot ska. Dit word je op het podium gepresenteerd met enorme, onverschrokken energie. Good times stralen van het podium af! 

Ze verliezen nooit hun joie de vivre en hun gelaagde teksten gaan dwars door ups en downs heen. Triomfen en struggles worden beschreven als gesluierde metaforen, zodat luisteraars zelf invulling kunnen geven aan de nummers van Bare Jams. Dit alles doen ze vanuit hun ruggengraat van optimisme.

Support komt van Ocean Tribe die het zomers gevoel pas echt weten op te wekken door hun energieke mix van reggae, surf rock, hiphop en dromerige eilandvibes!

 

Bare Jams

Bare Jams heeft al twee succesvolle EP’s op zijn naam staan. De eerste, Cold Treats, uit 2015, bracht ze meteen onder de aandacht van de hele wereld. Three Words EP, de tweede plaat, deed het minstens net zo goed en zorgde ervoor dat de band een eigen headline tour door het VK en Nederland kreeg. Daarnaast mochten ze de support verzorgen voor onder andere The Wailers, La Pegatina, Will and the People en Tankus the Henge. In 2019 brengt de band zijn eerste album uit, waar singles Ebbs & Flows en Fishbowl al van te beluisteren zijn.