fbpx
Close menu
do
01
jan
-
Buy tickets
Laden Evenementen

29okt2016

Palace Winter + Lucy Dacus

Buy tickets
DDW Music presents

Start 20:30 uur • Door: 5,- • Presale: Free entrance with DDW Ticket / Wristband Buy tickets

spiegelende teksten + organisch i.c.m. abstracte electro

De organische manier van songwriting van Carl Coleman en de abstracte electro van producer Caspar Hesselager smelten samen tot atmosferische songs. Met een wall of sound van gitaren en synths creëert Palace Winter een hypnotiserende intense liveshow.

Palace Winter

Met hun single ‘Soft Machine’ vestigde Winter Palace de nodige aandacht op zich in Engeland. Sinds de release van hun debuutalbum ‘Waiting fort he World to Turn’ zijn de spotlights alleen maar feller gaan schijnen op het Australische – Deense duo.

Lucy Dacus

De muziek van Lucy Dacus doet je wellicht denken aan Waxahatchee, Sharon Van Etten en af en toe zelfs aan Hop Along. Haar teksten over angst, identiteit, soms over liefde en vooral over jezelf vinden van haar debuutalbum ‘No Burden’ smijt ze recht in je gezicht. Die woorden en de melodieën ploppen naar eigen zeggen gewoon op in haar hoofd als ze onderweg is. Laat je door haar overrompelen en wees niet verrast als je jezelf herkent in haar teksten.

DDW Music

Lucy Dacus en Palace Winter maken deel uit van DDW Music: een ‘multi-venue muziek festival’ tijdens Dutch Design Week met maar liefst 60 opkomende bands.
Als je een DDW ticket hebt, mag je gratis en voor niks naar deze show. Zonder DDW ticket betaal je slechts € 5,- aan de deur.
Haal je DDW Tickets ( €17,50) hier

Voor meer informatie en het volledige programma, raadpleeg je www.ddw.nl/music