fbpx
Close menu
do
01
jan
-
Buy tickets
Laden Evenementen

04nov2016

Protection Patrol Pinkerton + Adam & The Relevants

Buy tickets
Lichting

Start 20:30 uur • Door: 9,- • Presale: 9,- Buy tickets

aanstekelijke Indiepop met licht bitterzoete vrolijkheid

Deze editie van Lichting zie je Protection Patrol Pinkerton. Het tweede album ‘Good Music, Beautiful People’ werd vorig jaar in eigen land al bestempeld als één van de beste Belgische albums van 2015. Nu is deze Vlaamse indieband ook de verharde weg naar Nederland ingeslagen. PPP, zoals de band vaak kortweg wordt genoemd, was al te gast bij DWDD om de Hollanders kennis te laten maken met de single ‘Don’t Wreck This’.

Protection Patrol Pinkerton

In hun eerste Nederlandse clubtour gaan ze de rest van ons land veroveren met ogenschijnlijk nonchalante liedjes met aanstekelijke melodieën en subtiele onverwachte wendingen. Vanavond gaat de Altstadt ongegeneerd dansen op de licht bitterzoete vrolijkheid van Protection Patrol Pinkerton.

Adam & The Relevants

Adam leerde gitarist Erik en drummer Nigel kennen via een geheime Facebookgroep. Bassist Guus kwam hij tegen tijdens een bezoek aan de nagelstudio. Dan weet je wel wat je te wachten staat: geen pretenties, maar gewoon een bonte verzameling stevige en catchy liedjes die direct in je hoofd blijven zitten.

MEER LICHTING:

Lichting is de nieuwe programmalijn van Altstadt Eindhoven in samenwerking met de Effenaar. Tijdens Lichting concerten hoor en zie je verse (inter-)nationale acts, door onze programmeurs ontdekt op showcasefestivals en de kleinere podia van festivals als Best Kept Secret en Down The Rabbit Hole. Lichting is elektronica, indie, rock en synthpop.
Meer weten over Lichting, Effenaar, Altstadt en de gave shows die die samenwerking met zich meebrengt?
Klik hier om het licht te zien

Heb jij zelf een toffe act ontdekt? Of wil je door ons op de hoogte gehouden worden?
App dan ‘Lichting’ naar 06 830 612 14, zodat we de tofste acts een podium kunnen geven in Eindhoven!

KÖNIG GELUIDSTECHNIEK

Lichting shows worden mede mogelijk gemaakt door König Geluidstechniek.
Dat hoor je, dat beleef je!