fbpx
Close menu
do
01
jan
-
Buy tickets
Laden Evenementen

27okt2016

Indian Askin + Island

Buy tickets
DDW Music presents

Start 20:30 uur • Door: 5,- • Presale: free entrance with ddw ticket / wristband Buy tickets

gejaagde rock met psychedelische invloeden

Het Amsterdamse viertal, Indian Askin, maakt gejaagde rock met psychedelische invloeden. Zelf hebben ze er het etiket ‘nu-punk’ opgeplakt. Hun muziek beukt als een zee van ethanol over de dijken van het Nederlandse muzieklandschap sinds in april van dit jaar hun debuut EP ‘Sea Of Ethanol’ uitkwam.

Indian Askin

‘Answer’ en ‘Really Wanna Tell You’ kende je misschien al, maar ook de andere songs van de EP klinken haast on-Nederlands goed. Ontmoet Indian Askin!

Island

Oorspronkelijk afkomstig uit Oxford, maar inmiddels in Londen gevestigd. De band Island is makkelijk te vergelijken met een bluesier versie van The XX of een shoegaze-ish Brits antwoord op Cymbals Eat Guitar. Naar aanleiding van de release, minder dan een jaar geleden, van hun debuut EP ‘Girl’ (waarop de hit ‘Stargazer’) heeft het kwartet nog meer succes met hun nieuwste single “Spotless Mind”.

DDW MUSIC

De show van Indian Askin en Island maakt deel uit van DDW Music: een ‘multi-venue muziek festival’ tijdens Dutch Design Week met maar liefst 60 opkomende bands.
Als je een DDW ticket hebt, mag je gratis en voor niks naar deze show. Zonder DDW ticket betaal je slechts € 5,- aan de deur.
Haal je DDW Tickets ( €17,50) hier

Voor meer informatie en het volledige programma, raadpleeg je www.ddw.nl/music