fbpx
Close menu
do
01
jan
-
Buy tickets
Laden Evenementen

26okt2016

Compact Disk Dummies + GOSTO

Buy tickets
DDW MUSIC PRESENTS

Start 20:30 uur • Door: 5,- • Presale: free entrance with ddw ticket / wristband Buy tickets

vette baslijnen, snoeiende gitaren en een resem aan samples

Compact Disk Dummies bestaat uit de Vlaamse broers Lennert en Janus Coorevits. De heren overvallen hun publiek met harde baslijnen, snoeiende gitaren en een flink arsenaal aan samples.

Compact Disk Dummies

In 2012 wonnen ze Humo’s Rock Rally, de belangrijkste bandcontest van België, een jaar later kwam hun depuut-EP ‘Mess With Us’ uit en begin dit jaar volgde hun album ‘Silver Soul’. Het duo uit Kortrijk staat dampend klaar om Eindhoven te bestormen met high voltage elektropunk.

GOSTO

Nederlander Roel “GOSTO” Vermeer is niet alleen in staat R&B-verbogen melodieën te creeeren, hij bouwt ook van de beats. De zanger, multi-instrumentalist en producer maakt muziek in de ‘sweet spot’ tussen trip-hop en de meer ongrijpbare categorieën zoals post-dubstep. Het resultaat klinkt zo vers als bijvoorbeeld SBTRKT of Little Dragon.

DDW Music

Het concert van Compact Disk Dummies en GOSTO maakt deel uit van DDW Music: een ‘multi-venue muziek festival’ tijdens Dutch Design Week met maar liefst 60 opkomende bands.
Als je een DDW ticket hebt, mag je gratis en voor niks naar deze show. Zonder DDW ticket betaal je slechts € 5,- aan de deur.
Haal je DDW Tickets ( €17,50) hier

Voor meer informatie en het volledige programma, raadpleeg je www.ddw.nl/music