fbpx
Close menu
do
01
jan
-
Laden Evenementen

10jan2016

Komatsu Benefiet

Start 16:00 uur • Door: 10,-

o.a. met Candybar Planet, Radar Men From The Moon, Heretic + surprises

Komatsu is van alle spullen bestolen tijdens een show in Rome. De verzekering dekt amper. Daarom hebben een aantal bands de handen ineen gesloten om geld in te zamelen voor Komatsu.

Candybar Planet, Radar Men From The Moon en Heretic hebben al acte de presence gegeven!
En, we hebben nog een aantal verrassingen in petto…

Candybar Planet

Candybar Planet, uit Eindhoven, werd bekend om baanbrekende muziek. Vooral tussen 1994 en 2002, als stichtend lid van Eindhoven Rockcity en vanwege hun toonaangevende rol in de stoner / heavy rock scene in Europa.
Hun muziek kan worden samengevat als heavy rock, geworteld in de jaren negentig met geluiden en vertakking in deze eeuw; meisjes zullen houden van dansen op de beat, jongens zullen genieten van de powerriffs en spacey geluiden.

De band bestaat uit Koen Rijnbeek drums, Murphy van Oijen gitaar / samples en Richard Plukker zang / bas.

Radar Men From The Moon

De Eindhovense band Radar Men From The Moon is een instrumentale rock band, bestaande uit Glenn Peeters, Jan-Titus Verkuijlen, Tony Lathouwers en Bram van Zuijlen.
Hun aanpak in de psychedelische scene is breed te noemen doordat ze verschillende subgenres heerlijk weten te combineren. Denk dus aan shoegaze, neo-psych, kraut, ruimte en noise rock.
Dit betekent ‘opstijgen in een interstellaire verkenning van nieuwe geluiden’.
Verder dan de maan dus!

Heretic

Als je van Venom, Motörhead, Turbonegro en / of de Misfits houdt, zul je waarschijnlijk ook je head bangen op de energetische sound van Heretic. Love it or hate it!